Pengikut

Rabu, Ogos 08, 2012

Sticker kereta (sisi)

Dah lama sebenarnya sticker ni ditempah. Bincang punya bincang si penempah pun setuju. Nurul juga ada tempah bomb sticker yang ada logo Felda dan bendera Johor, rupa-rupanya sekampung dengan tuan blog daa ;)


Sticker ni tak pasti orang panggil apa, sticker sisi kot hehe



Di-print atas sticker transparent terus satu set, nak tampal pun mudah.


Kami budak baru belajar, kalau ada kekurangan sila kasi tahu ye. Sebarang pertanyaan kauorang boleh hantar ke yusofbinngadi@gmail.com. Terima kasih. ;)

14 ulasan:

  1. Salam..senegori la kito..hehe

    Bro, kalau nak tempah sticker untuk kartun saya boleh ke?:)

    BalasPadam
  2. orang jawa eh?bapak nama ngadi ni..hehe

    BalasPadam
  3. Hi, sy minat nak tempah sticker karton utk kereta. Mcm mana eh nk order n harga? Cadang nk letak dkt handle pintu n side mirror shj.

    BalasPadam
  4. Hi, sy minat nak tempah sticker karton utk kereta. Mcm mana eh nk order n harga? Cadang nk letak dkt handle pintu n side mirror shj.

    BalasPadam
  5. • Liyana >
    Berapa ukuran yang awak nak tu ye? Boleh balas di emel saya, yusofbinngadi@gmail.com. Terima kasih. ;)

    BalasPadam
  6. kalau nak tempah sticker (cth:nama company,website,dll) boleh ke?sticket utk lekat kat belakang kereta sahaja..kire utk marketing nama company la..mcam mana proses die..pls reply ASAP..thanks.

    BalasPadam
  7. syarikat ini kat mana?
    macam mana untuk tempahan?

    BalasPadam
  8. sy nk tempah stiker kereta untuk letak kt cermin dgn depan dan belakang..yg bhgian atas 2...berapa awk cas tuk design yer...

    BalasPadam
  9. Ade buat sticker lg

    BalasPadam
  10. Nk buat sticker ikan koi...

    BalasPadam
  11. salam .. ada buat sticker lagi x ??? tp nk buat mcm MCD nye stikcer 2 ....

    BalasPadam
  12. Kalau nk tempah sticker kereta la ila ha illa allah tuk sisi kereta blh? Saiz besar brp?

    BalasPadam

Ini cuma blog pelekat, silakan tempah jika berminat.. ;D