Pengikut

Isnin, Januari 30, 2012

Sticker Bomb #01

Oleh kerana ada seseorang yang nak tengok adik-beradik sticker bomb yang lain maka dengan senang hatinya aku kongsi di sini. Ini design yang kitaorang ada setakat ni. Nak upload yang ada dekat google rasanya kauorang dah jumpa dulu kan.


Tujuh sticker bomb, main lekat², satu berkenan di hati apa lagi order la cepat. (Ikut lagu 10 budak hitam) ;D

Kalau nak ikut citarasa sendiri pun boleh insyaAllah.


Harga sticker jenis ni, RM12 - 1kaki persegi. ;)

Kami budak baru belajar, kalau ada kekurangan sila kasi tahu ye. Sebarang pertanyaan kauorang boleh hantar ke yusofbinngadi@gmail.com. Terima kasih. ;)



20 ulasan:

  1. Aik, nie yg compius nie...usop, sticker nieh men tampal sedebak camtu ke, kena potong potong ikut gmbar yg ada kt sticker tuh...

    BalasPadam
  2. aha.pon konpius.haha.
    sop,moga moga makin maju ye.
    nanti nak buat aku cari kau.

    BalasPadam
  3. HeNRieTTa & Iqa > Hehe tampal sedebak macam tu terus je.. Sticker bomb ni pun terhasil sebab kebetulan dulu orang main tampal (manual) sticker rapat², banyak² macam tu.. So sekarang lagi mudah sebab dah combine terus dalam pc then print terus tampal sedebak macam tu.. ;)

    Thanx Iqa.

    BalasPadam
  4. i love you header...smart...owesome... meh dtg belog kite plak ...follow tau...oready follow u :)

    BalasPadam
  5. tapi kalau sticker ni besar mcm poster mesti best! leh tampal bebesar dalam bilik :D

    BalasPadam
  6. c'axoera ヅ > Lebar maximum 4 kaki.. Rasanya size tu lagi debab dari size poster.. hehe

    Size ikut customer request.. ;)

    BalasPadam
  7. nak sticker bomb untk laptop aku.hihi.

    BalasPadam
  8. Nk yg ade hello kitty warne pink2 ade x..

    BalasPadam
  9. Nk yg ade hello kitty warne pink2 ade x..

    BalasPadam
  10. Nk yg ade hello kitty warne pink2 ade x..

    BalasPadam
  11. Nk yg ade hello kitty warne pink2 ade x..

    BalasPadam
  12. Nk yg ade hello kitty warne pink2 ade x..

    BalasPadam
  13. Nuraz.. hello kitty punya pun ada kalau nak.. tapi tapi tapi macam mana nak kontek ni? Blog macam dah lama tinggal je.

    Kalau berminat lagi, boleh tanyakan di emel je.. ;)

    yusofbinngadi@gmail.com

    BalasPadam
  14. Salam saya berminat maseh ade stok ke?

    BalasPadam
  15. yg Hello kitty punye ade x ?

    BalasPadam
  16. Salam bos.
    Kalau saya nak beli stiker bomb ni dari bos, bos boleh hantar by pos x?

    BalasPadam

Ini cuma blog pelekat, silakan tempah jika berminat.. ;D