Pengikut

Sabtu, Januari 28, 2012

Initial D punya pelekat

Kalau cakap pasal  ceita Initial D aku mesti teringat kawan hero (Jay Chou) yang sengal² sorang tu. Lepas tu baru aku ingat kat hero, kat jentera AE86 hitam putih tahi cicak dia tu then barulah ingat kat tauhu busuk bapak dia tu. hehe

Ok sticker bawah ni kawan aku sendiri yang tempah. Yang besar nak ditampal dekat cermin depan kereta, yang kecil tampal belah belakang. Memang cun lah! ;D


Merah putih pun sticker reflect. Bila you bawak kereta pada waktu malam pasti worang dari jauh sudah perasan sama you punya kereta. Kereta cun, safety pun bertambah. Kan molek tu. hehe



Kami budak baru belajar, kalau ada kekurangan sila kasi tahu ye. Sebarang pertanyaan kauorang boleh hantar ke yusofbinngadi@gmail.com. Terima kasih. ;)

3 ulasan:

  1. Yg kt cermin tu tmpal dr luar ke dr dlm YOUsoF?

    BalasPadam
  2. nanti aku ada kereta nak buat macam ni jugak la . dari jauh orang tgk . eh ehhhh kereta bena la tuh . hahaha :)


    cool sehh :)

    BalasPadam

Ini cuma blog pelekat, silakan tempah jika berminat.. ;D