Pengikut

Isnin, Januari 16, 2012

I love Sugar Gliders



Walaupun hargnya tidak secomel rupa binatang ni, tapi masih ramai pencinta binatang yang sanggup membela binatang yang bernama penuh Sugar Glider ni. Dibelai dan dimanja bagaikan anak sendiri. Ditatang bagai minyak yang penuh.

Diberi makan enak² sehingga saiz comelnya bertukar kepada debab. hehe. Tak pasti la pulak, adakah Sugar Glider mudah mejadi debab seperti saudaranya, Hamtaro. ;D



Ok tamat cerita rekaan aku tu. Sebenarnya ni tempahan sticker dari merahitujambu.blogspot.com. dan design comel ni dibuat oleh beliau sendiri.. Terima kasih Athirah, harap² tak serik untuk menempah lagi lah. ;)


Pada siapa² yang berkenan dan teringin nak beli sekaligus bela Sugar Glider comel ni silakan ke blog merahitujambu ok. Terima kasih.

Kami budak baru belajar, kalau ada kekurangan sila kasi tahu ye. Sebarang pertanyaan kauorang boleh hantar ke yusofbinngadi@gmail.com. Terima kasih. ;)

12 ulasan:

  1. rara tgh kumpul duet nk bela ni =)

    BalasPadam
  2. comel lote!!

    *ai punya shaun tu nanti dulu tau. tak pilih design lagi. tapi nanti tokey dia tak saman ke? plagiat...

    BalasPadam
  3. wah.....canteknye stikcer nieh....xsbar nak siap dsign rietta laks....tunggguuuuu

    BalasPadam
  4. errrr errr , aku tak kan membela binatang2 ni.sbb aku pengeli . hi hi hi:)

    BalasPadam
  5. nanti kalau aku nk kawen..aku tempah pelekat kau boleh? :)

    BalasPadam
  6. comel lah hihi.. ade plan jgk nk tempah lg hehe ;)

    BalasPadam
  7. • blog-tips-kurus > Terima kasih..

    InsyaAllah tidak.

    • HeNRieTTa JoSe > Orait bro..

    • merahitujambu > ;) (patutnya semalam dah sampai)

    InsyaAllah hari ni..

    • BENA > Haha.. Try la, comel tu.. ;D

    •♥ p a a n i ♥ > Bolehhh insyaAllah.. ;)

    • Amna.Qadeeja > Thx. Jangan segan² nak tempah lagi... hehe

    BalasPadam
  8. nak cuba pun aku takut !

    cantek !!! jangan lupe name card aku tu ye . Hi HI HI :P

    BalasPadam
  9. sugar glider sgt comell...tringin nak bela..hehe..harga dia bape??

    BalasPadam

Ini cuma blog pelekat, silakan tempah jika berminat.. ;D