Pengikut

Khamis, Januari 19, 2012

Tuan Tanah Kedaung

Hai semua.. Sticker ni dah lama siap sebenarnya. Ditempah oleh classmate aku dekat SMK Air Tawar dulu, Tuan Tanah Kedaung namanya atau Landowner Kedaung bila di-google translate-kan. Nak tunggu Tuan Tanah Kedaung upload gambar keretanya dah ditampal sticker ni lama bebeno, makanya aku buat je la entri ni dengan harapan ramai blogger lain juga teringin buat sticker untuk kereta masing².. ;D






Kami budak baru belajar, kalau ada kekurangan sila kasi tahu ye. Sebarang pertanyaan kauorang boleh hantar ke yusofbinngadi@gmail.com. Terima kasih. ;)

9 ulasan:

  1. oo..bole wat sticker tuk kete gak ek..cantik2

    BalasPadam
  2. Yup. Terimakasih²..

    Kalau teringin nak buat inform kat kami je.. ;)

    BalasPadam
  3. nice la kau edit hahahaha. sebenarnye doodle buruk tu aku yang membuatkannya. nanti aku nak oder la pelekat baru untuk keta aku tapi nak besaaaaaar punye. hahahhaa. eh kau ni buat pelekat je ke. cuba buat kad nama pulak. aku ni nak buat kad nama la. bukan apa, nak pergi2 ke majlis2 lepas tu nak bagi kad kat blogger lain hahaha. p/s: macam la aku ni pemes bebeno. haha apapun lawa!!!

    BalasPadam
  4. lawa la YOUsoF....huhuhu...nie yang mkin berkobar-kobar nk siapkan design...design nieh YOUsoF edit erk?

    BalasPadam
  5. • Pupel Liyana > Heheh terimakasih².. Tau, ececeh buruk sebab dah lama. Tapi comel apa.

    Aku ada ambik order banner, bunting name card tu semua.. Jap nanti aku bagi link name card aku. ;D

    • HeNRieTTa JoSe > Hehe semangat macam tu yang kita cari! ;D

    Ha'a bro..

    BalasPadam
  6. cop ! tunggu aku ada kereta baru aku boleh oder sticker untuk kereta aku eh usop . hehehehe :P

    BalasPadam
  7. wah.brapa hrga utk sticker kete?hihi

    BalasPadam
  8. bagus jugak idea tu kan letak sticker kat kat kete. lalu sana sini ramai org tgk. ingat plak url blog dia kan.

    BalasPadam
  9. The Web page of Wands close to the loss of life card could mean you will soon receive life altering news.

    This will put you on a new profession path and you will start to feel more optimistic for the long term.



    Feel free to visit my blog; Is California Psychics Legit?, http://www.haziqb.al,

    BalasPadam

Ini cuma blog pelekat, silakan tempah jika berminat.. ;D