Pengikut

Khamis, Februari 02, 2012

Majlis pertunangan Yusri





Comel bukan? Ok design ni dibuat oleh
kawannya, Puan Pupel.



Ini bukan sticker majlis pertunangan Yusri dan Lisa tetapi ini adalah sticker  majlis pertunangan Yan, (Tuan Tanah Kedaung) dengan bakal tunang kesayangannya Yus.

Ya seguni tahniah untuk kalian! ;) 

Diaorang nak tampal sticker comel ni dekat balang yang duduknya dalam goodies bag nanti. Terima kasih tempahannya Yan. Semoga makin murah rezeki kau, makin bahagia hidup kau dan yang paling penting makin diberkati insyaAllah.
Bila dah siap nampak jadi lebih comel. ;D




Kami budak baru belajar, kalau ada kekurangan sila kasi tahu ye. Sebarang pertanyaan kauorang boleh hantar ke yusofbinngadi@gmail.com. Terima kasih. ;)

16 ulasan:

  1. dia paksa aku buat. kau sekeh kepala dia youusof!.:)

    BalasPadam
  2. Rasa macam nak sekeh jugak sebenarnya. hahah. Kalau dia bagitau awal² kan mudah. Boleh fokus design namecard kau.. :D

    Tapi serius comel design kauw!

    BalasPadam
  3. chantek larr Sop...Gojes....hehehe....

    BalasPadam
  4. cantik sgt.....
    nanti aku kawen bole kau buat kan.
    kikiki *lame lagi -.-

    BalasPadam
  5. cantikkkk!mcm kek na pny majlis nikah dulu. :D NICE JOB!

    BalasPadam
  6. cantek! :) brapa ye kalau 100 pcs?

    BalasPadam
  7. mule2 baca kat shoubox kt,ingtkan kain pelikat..hihikk..best2..xpenah tgk pulak org jual pelekat gini ;D good luck..kalo org nak kawin tunang untung gak,boleh tmpah sekali byk kan

    BalasPadam
  8. • Adylia Qarissa > Yup.. Kalau rasa teringin boleh je kasi tau kami.. ;)


    • Lagenda Surlaila > Boleh emel sebarang ke yusofbinngadi@gmail.com. Terima kasih. ;)


    • ♛ Nazirah a.k.a Naz ♛ Hehehe..

    InsyaAllah boleh.. Cuma kurang popular je, ramai yang tak tau.. Tolong hebahkan ye Naz.. Terima kasih.. ;)

    BalasPadam
  9. Berapa hrga sticker utk pertunangn mcm kat ats tu?

    BalasPadam
  10. mcm mane nk tempah?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh hubungi saya melalui emel yusofbinngadi@gmail.com

      terima kasih :)

      Padam
  11. mcm mane nk tempah?

    BalasPadam

Ini cuma blog pelekat, silakan tempah jika berminat.. ;D