Pengikut

Jumaat, November 16, 2012

Sticker kahwin JohaZura

JohaZura - Johan (abang Tuan Blog) dan Hazura bukan Johara Era ok. Majlis sebelah perampuan dah selesai Ahad lepas. Sebelah lelaki insyaAllah berlangsung Ahad ni (18/11/2012). Semoga semuanya lancar, aamiin.



 Sticker "Terima Kasih"
(Diameter 4 cm)









 Banting "Selamat Datang"
(2' X 4')


;)


Sebarang tempahan atau pertanyaan boleh hantarkan ke yusofbinngadi@gmail.com @
Whatsapp 017-3603560 (Yusof Ngadi)
Terima kasih ;)

19 ulasan:

  1. smart bro..doodle kat pelekat tu rekaan siapakah?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Trimas bro. Aku mintak dekat kawan aku, rasanya dia download kot.

      Padam
  2. comelnyaaa..

    sticker tu kira camne?hee nt nak kahwin leh tempah kat kamu :)

    BalasPadam
  3. Salam...ni area mana yer?lau nak tempah tp kuantiti lam 30 jer boleh x?design by saper?

    BalasPadam
  4. salam...inform about the sticker price pleazzz....

    BalasPadam
  5. Kami di kota tinggi, johor.

    100 keping dan ke bawah pun boleh. Design kami yang buatkan, kalau ada design sendiri pun boleh hantar pada kami.




    Sticker - untuk saiz standard, 4cm x 4cm @ diameter 4 cm:-

    • 100 kpg dan ke bawah - 50sen/ kpg
    • 100 kpg hingga 200 kpg - 35sen/ kpg
    • 200 kpg hingga 500 kpg - 30sen/ kpg (penghantaran percuma)
    • 500 kpg hingga 1000 kpg - 25sen/ kpg (penghantaran percuma)
    • 1000 kpg ke atas - 16sen/ kpg (penghantaran percuma)


    *Transparent (+10sen/ keping)
    * Sudah termasuk caj design
    * Pos ekspres (RM5)

    BalasPadam
    Balasan
    1. cmner nk order

      Padam
    2. Nak order jugak ni.. ADA no phone x??

      Padam
    3. Boleh email kami, yusofbinngadi@gmail.com / whatsapp (017-3603560)

      Terima kasih :)

      Padam
  6. 'Bunting'cm nie berape ringgit ye...with matching stickers 600pcs..

    BalasPadam
    Balasan
    1. > Bunting 2' x 5' (Design sahaja - RM40)

      > Sticker - untuk saiz standard, 4cm x 4cm @ diameter 4 cm:-

      • 100 kpg dan ke bawah - 50sen/ kpg
      • 100 kpg hingga 200 kpg - 35sen/ kpg
      • 200 kpg hingga 500 kpg - 30sen/ kpg (penghantaran percuma)
      • 500 kpg hingga 1000 kpg - 25sen/ kpg (penghantaran percuma)
      • 1000 kpg ke atas - 18sen/ kpg (penghantaran percuma)


      *Transparent/ jernih (+10sen/ keping)
      * Sudah termasuk caj design
      * Pos ekspres (RM5)

      Padam
  7. kalau nk tempah sticker nh cm ne...n brape lame blh siap

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh ajukan soalan ke yusofbinngadi@gmail.com.

      Temph siap 6-12 hari bekerja.

      Terima kasih

      Padam
  8. macam mane nk tempah sticker ni and berapa lama utk siap? tlg email quatation utk 2000pcs sticker, mirrorkote round shape, 4cmx4cm size to coklat.teddy@gmail.com. tq..

    BalasPadam
  9. maaf,dh email tuk menempah sticker tp mase x dpt maklumbalas..ade cara lain tuk membuat tempahan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Maaf mungkin kami terlepas pandang, boleh whatsapp kami (017-3603560)

      terima kasih

      Padam
  10. Nak tanya kalau ukuran saiz: 3" x 5" (4 segi) kalau order 5000pcs berapa harga dan siap potong....?? wsp 019-4383837.. Terima Kasih

    BalasPadam
  11. atau Email: faizalomar171281@gmail.ocm

    BalasPadam

Ini cuma blog pelekat, silakan tempah jika berminat.. ;D