Selasa, Jun 26, 2012

Sticker buat pengantin baharu

Kebetulan jiran belakang rumah aku baru selamat bergelar suami yang sah kepada isterinya kelmarin. Taniah, semoga kalian bahagia hingga ke syurga InsyaAllah. Dengan sukacitanya nak dikongsi lagi di sini sticker berkaitan kahwin-kahwin lagi. ;D


• Pelekat untuk ditampal pada beg goodies buat para tetamu (amboi pendeknya nama)

Diameter lebih kurang 5 cm

• Pelekat untuk Surah Yaasin

• Pelekat untuk mug



Sebarang tempahan atau pertanyaan boleh dihantar ke yusofbinngadi@gmail.com. Terima kasih. ;)

16 ulasan:

  1. suka sangat sticker utk mug...

    BalasPadam
  2. ini benar benar comel!
    ah,bila nak kawen ni.hahaha

    BalasPadam
  3. Rietta > Terima kasih ;D


    Iqa > Juga terima kasih..
    Tungu kata persetujuan dari kau je ni.. ;P

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum Yousof,

    Wah best ni...tapi nak tanyalah kan..kalau kena air agak2 tanggal tak sticker ni?...ahaks

    BTW kami singgah & follow blog Yousof...jangan lupa singgah & follow blog kami lepas ni ye...

    www.mylovely-cats.blogspot.com

    BalasPadam
  5. Waalaikumussalam..


    Dijamin tak tanggal melainkan ada budak yang gatal tangan mengopeknya.. hehe


    Sticker ni sama jenis dengan sticker² yang ditampal pada kereta, melekat kuat lebih² pada permukaan licin dan rata.

    Terimakasih².. ;)

    BalasPadam
  6. salam usop, aku nak tempah sticker utk goodies bag. Aku nk ukuran yg lebih kurang 5 cm tuh. Kuantiti tak lah banyak pun, dlm 20 pieces je. Harga mcm mne? Nanti aku bg design dekat emel kau. tQ :)

    BalasPadam
  7. kalau kene air memang tak tertanggal eh

    BalasPadam
  8. Tidak, sticker ni sama jenis dengan sticker yang ditampal atas kereta tu. Berhujan berpanas pun masih tahan. :)

    BalasPadam
  9. berapa hari boleh siap utk 700 pcs

    BalasPadam
  10. saya nak tanya Pelekat untuk Surah Yaasin tapi tukar kepada majlis perkahwinan...
    ukuran 6cm...kuantiti 2200pcs... berapa ya..
    plz email quo ke (theobromaa@yahoo.com)

    Terima kasih

    BalasPadam
  11. Slm mohon pm sticker botol kaca berapa ya utk 50 botol jar.tq

    BalasPadam
  12. blh sent quote utk sticker 1500pcs + postage ke penang

    BalasPadam
  13. As salam.

    Sticker utk goodies tu, untuk 2000 keping, kiranya 16 sen la ya untuk satu sticker tu?
    Atau depend kepada design jugak? (Design sendiri)

    Terima kasih.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wa'alaikumsalam.. Ya saya, tapi kami dah gunakan harga baru dari tahun lepas sampailah sekarang.

      Sila whatsapp saya untuk harga dan diskaun ya ;)

      Padam

Ini cuma blog pelekat, silakan tempah jika berminat.. ;D