Pengikut

Selasa, Jun 12, 2012

Cute wedding sticker



Design yang ringkas tapi comel kan. Ok design ni dibuat oleh pengantin lelaki tu sendiri.
Nak atau tak nak tahu kami sengaja nak beritahu yang pasangan pengantin baru adalah pemilik blogshop popular yang diberi nama The Kiz Garden. Mesti ramai yang tau pasal garden yang menjual macam² barang comel dan cun untuk para gadis ni kan. 

Di kesempatan ini tuan blog inginkan mengucapkan selamat pengantin baru kepada Syaizzal & Reifhan. Semoga kalian bahagia hingga ke syurga insyaAllah. ;)


Berdiameter 4 cm x 4 cm
Boleh ditempah dalam kuantiti yang sedikit





Kami budak baru belajar, kalau ada kekurangan sila kasi tahu ya. Sebarang tempahan atau pertanyaan boleh dihantar ke yusofbinngadi@gmail.com. Terima kasih. ;)



15 ulasan:

  1. sop!!! aku suke kaler ni!!
    canteknye!!!! tetibe rase nk kawen :(



    *kalo nk tempah utk bkn wedding punye pon bleh je kan sop kan??

    *sop, bleh x add fb aku :

    anaaziz13@gmail.com

    aku cari link fb yg ko bg x jumpe la sop.. tolong sop..




    Luv,
    cik ana

    BalasPadam
  2. mcm ne nak order ni...mcm berminat la...cute...ada cntact no x

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh ajukan soalan ke email saya, yusofbinngadi@gmail.com

      terima kasih :)

      Padam
  3. KALAU ORDER, LAMA X NAK DAPAT?

    BalasPadam
  4. Tempoh siap makan masa 3-6 hari bekerja ;)

    BalasPadam
  5. Salam..sy berminat la..
    Cemane nak order yea?..
    Bole tuka kaler x?...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wa'alaikumsalam. Tempahan boleh dibuat melalui email yusofbinngadi@gmail.com

      Warna dan saiz bebas :)

      Padam
  6. nak tempah please

    BalasPadam
  7. harganya macam mana?

    BalasPadam
  8. Pm ada whatsap x????

    BalasPadam
  9. Ct Hasdyana > Boleh whatsapp 017-3603560 (Yusof) ;)

    BalasPadam

Ini cuma blog pelekat, silakan tempah jika berminat.. ;D