Pengikut

Isnin, Julai 02, 2012

Semoga awak berbahagia ;)

Adik aku tanya, nak bagi hadiah apa ye untuk majlis kahwin kawan dia. Aku cadangkan beli mug atau gelas lepas tu tampal sticker buatan sendiri... Kawan dia, Farhana baru je selamat menjadi isteri yang sah kepada Zaihan pada Sabtu lepas, semoga berbahagia hingga ke syurga insyaAllah. ;)

Oleh kerana dia beli gelas. Jadi aku cetak design ni atas white sticker dan siap potong sekali. (Design ni aku mintak dari kawan, edit sikit kasi tudung, tukar nama, tukar warna sikit je)

Kopek sticker > lap² gelas > terus tampal > senyum

.. senyum lagi..

.. dan lagi hehe

Ada enam gelas kesemuanya. Puas hati bila adik aku suka sebab ia nampak comel bila dah siap ditampal macam ni.


Sebarang tempahan atau pertanyaan boleh dihantar ke yusofbinngadi@gmail.com. Terima kasih. ;)

16 ulasan:

  1. okey..sgt kreatif. tp kalau basuh dia tak koyak ke usop?

    BalasPadam
  2. Makasih..


    Tidak, melainkan ia dirobek oleh anak sedara anda hehe.


    Sticker tu jenis high quality plastic la Mish lebih² lagi tampal kat permukaan licin macam gelas tu. Lekat sangat kuat.

    BalasPadam
  3. sangat kiut...pndai abang dia...

    BalasPadam
  4. comel nya pelekat dia. Boleh la nak tempah nanti :)

    BalasPadam
  5. zaihan tu scandal aku dulu hahaha. kecik dunia ni

    BalasPadam
  6. idea yang bijak !!! kalau buat sticker cmni bpe hrga wehh ?

    BalasPadam
  7. • HeNRieTTa JoSe > Makasih puan.. ;D

    • Azah Skaliskala > Tapi tak secomel doodle Azah.. ;)

    Boleh² dipersilakan.

    • Pupel > Yang benar ni? Bila dah 'tejumpa' macam ni memang terasa dunia kecik kan..

    • Cik TeN10 > Makasih²..

    Bergantung kepada jumlah Faten.

    Kalau untuk size dan jumlah ni sekeping di bawah Rm 2.50 je. ;)

    BalasPadam
  8. waaaa cantik sangat sangat sangat! ^^

    BalasPadam
  9. Comell !! Suka3 :) hrga pn sgt berpatutan :)

    BalasPadam
  10. ni comel jugak ni :D
    insyallah nanti nak roger jugak :)

    BalasPadam
  11. perghh...cantik! nanti aku kawen rasa nak contact kau lah..tp tak tahu bila..:P

    BalasPadam
  12. kalau nak tempah dalam kuantiti yang banyak macam mana??

    BalasPadam
  13. saya(farhana)dan suami(zaihan)teruja dapat glasses and sticker comel camtu siap ada nama kami lagi.sangat kreatif dan lain dari yg lain.very2 memorable..(and tak guna pun untuk minum).*alasan, nak tunjuk kat anak cucu nanti..heee =)

    BalasPadam
  14. hulamakkk! kretip dan inovatip kau naa. hah! aku ingat nak bg hadiah untuk abg aku lah. die nak tunang after raye nnti. tempah kat kau bagos jugal. tp aku tataw nak bg ape. =|

    BalasPadam

Ini cuma blog pelekat, silakan tempah jika berminat.. ;D