Pengikut

Khamis, Oktober 11, 2012

Bombing

Benda alah ini dipanggil bomb sticker / pelekat bom. Kalau kauorang perasan makin banyak kereta yang tempek sticker ni kat badan mereka. Err maksud aku tuan kereta tu yang tempek kat badan kereta diaorang.. hehe Kalau yang bawah ni bebudak motor yang tempah.


Bebudak fixie pun rajin jugak beli sticker ni. Kasi tempek kat badan fixie diaorang.Pusing² bandar/ kampung dengan fixie cantik dan comel berbalut sticker bomb. Memang bergaya habis lah! ;D

Harga sticker jenis ni, RM10 - 1kaki persegi. ;)



Kami budak baru belajar, kalau ada kekurangan sila kasi tahu ye. Sebarang pertanyaan kauorang boleh hantar ke yusofbinngadi@gmail.com. Terima kasih. ;)

14 ulasan:

  1. ouh baru gua tahu bom sticker nama nyee . Comel ahh .

    *btw abg gua guna sticker nih duk cover calar kat bumper kete dy .

    BalasPadam
  2. kalau fixie punyaa nak tepek katne ekk ? =='

    BalasPadam
  3. Baru tahu namanya bom sticker....nk tnya,saiz paling besar yang bleh print brp kaki erk?sbb plan nk ksi hadiah ngn seseorg....hehehe....

    BalasPadam
  4. • laskar pelangi > Hehe.

    Bila² nak buat emel kami terus ye.. Kalau nak buat la.. ;D

    • nitnot > Yup.. Trend, ramaaai la yang nak ikut..

    • Nursyahira izzati Ngadimon > Diaorang tampal kat body, potong ngam².. Macam balut la.. NICE!

    • HeNRieTTa JoSe > Hehe tula namanya. Saiz paling besar kami boleh print 4 kaki bang.. ;)

    BalasPadam
  5. Okeh...thanks for da info....last year dah buat satu...tapi dia lebih sket dr 4 kaki persegi....berapa ntah....dah lupa....tpi yang tidak bestnye...dia print di atas sticker sedia berwarna,so xleh nk kaler maler lah...1 color only maa.....sian orang itu....Cant wait to design the sticker baru with kaler maler....

    BalasPadam
  6. oooo.....ini memang menepati citarasa nieh....sticker kaler2....

    nk tgk formation "V"......tunggu esok....

    saja simpan stok pic burung terakhir....utk wordless wednesday...

    BalasPadam
  7. kak hani try emailkn design kat kau apsal tak boleh2 eh? sampai tension nk send email je punya pasal.ahaha..

    akan ku cuba lagi dan cuba lagi

    BalasPadam
  8. Salam. Singgah buat pertama kali masuk dalam blog saudara.

    comel lah design. Nanti boleh lah buat tempahan. haha -)


    saya sudah follow blog ni. Cantik header kamu.

    BalasPadam
  9. Balasan
    1. Boleh whatsapp saya 0173603560.
      Barang kami akan hantar gunakan PosLaju :)

      Padam
  10. Cara pembayaran macam mana yee......

    BalasPadam

Ini cuma blog pelekat, silakan tempah jika berminat.. ;D