Pengikut

Sabtu, November 26, 2011

Bersepah

Setiap pembeli (macam ramai sangat je) akan kuberi benda ni secara percuma. Boleh la tampal dekat mana-mana yang mudah dilihat. Bila orang tanya, tinggal kasi tahu url blog ni je. Mudah hehe.


Pelekatku bersepah, mudah-mudahan semakin ramai yang menempah.



Ini kononnya versi kipas, kauorang tak mahu kebas? ;D


Saya budak baru belajar, kalau ada kekurangan sila kasi tahu ye. Sebarang pertanyaan kauorang boleh hantar ke yusofbinngadi@gmail.com. Terima kasih. ;)




14 ulasan:

  1. nak free buleh tak?

    buleh la buleh la

    BalasPadam
  2. Umie Artoqiemie > Alhamdulillah..

    Lea Isnawi > Benda memang free pun.. Tapi takkan nak pos benda seketul gitu je kan..

    BalasPadam
  3. huiyohh! orang hebat dah buat pelekat

    mesti kne pomot! :) all the best!

    BalasPadam
  4. Thanx bro!!


    Jauuuuuh lagi nak dapat title hebat tu.. ;D

    BalasPadam
  5. wowww..
    kt cni boleh wat oder cutom pelekat ker..
    cam mnarik jew..
    followwer baru kamu dicni:)

    BalasPadam
  6. pelekat apa? stickers ke? :D
    percuma je?

    BalasPadam
  7. cop! nanti bagitahuuu size nak tempahh . mcm biase di mukabuku yeeeee . hehehe ;)

    BalasPadam
  8. nakkk~! hoho

    macam best je..nnti kalau gua nk order gua kasi tau k ;D

    BalasPadam
  9. Macam sticker kedatangan pulak gamaknya.. hohohoo

    BalasPadam

Ini cuma blog pelekat, silakan tempah jika berminat.. ;D