Pengikut

Selasa, Disember 06, 2011

Bersepah #2

Tersebutlah kisah...


Super Mario dan Super Panda adalah sahabat baik sedari kecil lagi. Mereka tinggal berjiran di Kampung Play Station, Negeri Sony. Segala masalah dikongsi bersama termasuklah masalah kekasih Super Mario diculik di dalam game. Persahabatan mereka bertambah erat setelah Super Panda berjaya menyelamatkan kekasih Super Mario itu.


Mereka juga sering melepak dengan pemuda kampung mereka, The Doraemon namanya. Dia banyak berjasa kepada penduduk setempat kerana selalu menjaga keamanan kampung mereka. Tatkala penduduk lain sedang enak dibuai mimpi, dia setia mengawasi sangkar burung, kediaman keluarga Angry Bird yang terdiri daripada Merah, Biru, Kuning, Putih dan Hitam daripada diserang oleh Firefox.




Oh ye sebelum terlupa, yang berambut biru itu adalah penghulu kampung kesayangan mereka. Sekian.






Ini adalah iklan oleh penghulu kampung.


Saya budak baru belajar, kalau ada kekurangan sila kasi tahu ye. Sebarang pertanyaan kauorang boleh hantar ke yusofbinngadi@gmail.com. Terima kasih. ;)

26 ulasan:

  1. weyy aku nak wey yg doremon tuw...

    BalasPadam
  2. sticker angry bird tu comel

    hihi

    BalasPadam
  3. rasa2 yg paling laku angry bird:)

    BalasPadam
  4. Maklumlah, Angry Bird tengah hangat sekarang ni.. ;D

    BalasPadam
  5. Terima kasih Zan. Aku budak baru belajar, minta tolong promosinya ya.. ;)

    BalasPadam
  6. comel tuh last pic hahahaha


    Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM100, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

    BalasPadam
  7. NANTI AKU NK SIZE BESAR SIKIT KOT . KALO BESAR SIKIT HARGA RM 1 JUGAK KAH ? MESTI TAMBAH KAN ? HEEE ;)

    BalasPadam
  8. • konde > ;D

    • BENA > Orait insyaAllah boleh aja..

    Ha anda memang pandai.. Tapi bertambah tak ada la melampaui batas.. hehe

    BalasPadam
  9. Ada ms nanti aku tolong pomot pelekat ko ni =)

    Aku suka pelekat tp tu la, xtau nak lekat kat mn sbb mungkin aku x larat nak fkir haha

    Weh sorry dah lama x p blog ko..asyik2 hanie je singgah kan

    Blog kitaorg x ber apdet lg..aku dtg singgah ni ha

    BalasPadam
  10. umi doakan agar yousoff berjaya dalam bisness yang diceburi :)

    BalasPadam
  11. ok . insyaAllah . esok dah cuti . boleh aku godek2 gamba dan tempahhhh . heeee ;)

    BalasPadam
  12. ooo ko dah jadi ketua kmpung pulak..hahaha
    suka la tengok gambar2 tu..

    BalasPadam
  13. ini log kedua kau ka yousof.. ko buat.. aku pun nak buat gak la..

    BalasPadam
  14. Awk kena teruskn usaha tau :D

    Hahaha good luck with your bisnes :>

    BalasPadam
  15. • laskar pelangi > Super Mario dah macam fenomena kot dulu kan.. ;D

    • Jue > Terima kasih, Terima kasih dan Terima kasih.. Jasamu amat dihargai. ;D

    • My Life's Journey > Aminnn. thanks Umie. ;)

    • BENA > Orait, hamba tunggu je.. ;D

    • ABU > Saja nak merasa tanggungjawab ketua kampung.. Kehkehkeh

    Sebenarnya ni blog 1st aku duluuu tapi tergendala sebab tak ada hala tuju haha.

    • bukan retis > Boleh aja..

    • Nurnajwa KZ > Orait I will insyaAllah.. ;)

    Terima kasih.

    BalasPadam
  16. aku usha jap. BAnyak jugak stiker kau kan.

    BalasPadam
  17. Budak baru belajar la Nep.. Ni memang market tuk bebudak saje aku promote kat blog mana tahu ada yang berkenan kan..

    BalasPadam
  18. nak shaun the sheep bole? dgn shirley & timmy.. (>.<)

    BalasPadam
  19. ok bos! sila bagi emel anda ye. just drop at my SB. toche! :-)

    BalasPadam
  20. gua rasa semuanya mesti super duper comel kan? hahaha..mana nak dapat? buat sendiri ka apa eh?

    BalasPadam

Ini cuma blog pelekat, silakan tempah jika berminat.. ;D