Pengikut

Rabu, Disember 21, 2011

Jom buat sticker comel

Hai semua. Lama habis aku tak update blog ni. Ok kali ni aku tak kongsi pasal sticker kartun tapi sticker secomel kartun.. Mungkin jugak ada yang terfikir nak buat sticker untuk birthday party anak sendiri atau  anak sedara ke tak pun majlis aqiqah macam kat bawah ni. InsyaAllah kami boleh buat.



 Lebih banyak jumlah, lebih rendah harga yang kami beri. Dah macam tagline supermarket dah.. ;D


Saya budak baru belajar, kalau ada kekurangan sila kasi tahu ye. Sebarang pertanyaan kauorang boleh hantar ke yusofbinngadi@gmail.com. Terima kasih. ;)

11 ulasan:

  1. tomeinya diaaaaaa!!!

    bro dah bagi emel ke dia??

    BalasPadam
  2. Baby comel menambahkan comel sticker tu.. ;D

    BalasPadam
  3. wahhhh jual sticker n comel2 semua, nanti if rasa2 nak tempah sy tempah , terima kasih :)

    BalasPadam
  4. waduh!!!!! udah nampak, silau.. tu yg tak perasan. sori mori! :-)

    nanti kak ni emel spek nya, ok! busy nyiapkan report ni.. :(

    BalasPadam
  5. alaaa alaaa . comei la . kalau gtu wat yg ank buah aku mcm ni pun oke . xpe. lain kali tempah pulak . heee ;)

    BalasPadam
  6. macam cantik la pulak.
    kalau kak hani nak tempah 'thank you' sticker utk kawen,boleh mtk quotation x? sariuss ni..

    BalasPadam
  7. kalau nak buat bulat besar mcm biskut oreo, brp? hehe..

    BalasPadam
  8. ok, khani survey2 design sket2, kang pastu akak emailkan detailnye kat kau ye

    BalasPadam
  9. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

Ini cuma blog pelekat, silakan tempah jika berminat.. ;D