Pengikut

Rabu, Januari 04, 2012

Noa Closets & Bena stickers

Sticker ni ditempah oleh Jue hari Khamis minggu lepas lagi. Hari tu dia hantar design, hari tu kami siapkan dan hari tu juga kami pos ekspresskan sticker tu ke KL. Baru semalam selamat sampai ke tangan Jue. Lepas dia bagitau barang dah sampai barulah kami pandai nak rasa lega hehe.


THANKS beb tempahannya.. ;D




Sticker ni untuk bazar kawannya. Detail semua ada dekat bawah.. Nak tak nak pergi je especially para gadis yang berminat dan tak ada hal pada tarikh tersebut..



Yang bawah ni pulak ditempah oleh Bena. Boleh tahan banyak jugak gambar dia nak buat sticker.  Gambar family, gambar makan angin dan tak lupa jugak gambar dengan yang tercinta heheh.Terima kasih wahai Bena, jangan serik mahu tempah lagi.. ;D




Kami budak baru belajar, kalau ada kekurangan sila kasi tahu ye. Sebarang pertanyaan kauorang boleh hantar ke yusofbinngadi@gmail.com. Terima kasih. ;)

3 ulasan:

  1. loawa beb sticker tu. jenis glossy ke ape tu.

    BalasPadam
  2. WOW siyes lawa! U nanti kita nak order ok!

    BalasPadam
  3. UIKKKKKKKKKKKKKK macam mana kau boleh amik gambar gerak2 aku TU ye ? TERENNNNNN la kau usop . hahaha :)

    BalasPadam

Ini cuma blog pelekat, silakan tempah jika berminat.. ;D