Rabu, Januari 11, 2012

Bombing lagi

Benda alah ini dipanggil bomb sticker / pelekat bom (saje nak copy ayat kat atas) hehe. Tapi yang 1st dulu tu untuk golongan muda ataupun teenagers, bomb sticker kali ni untuk golongan belia sedikit.


Ramai yang order sebab nak tampal kat kereta Proton Saga Flx baharu, Proton Wira, Proton Waja, Proton Persona. Tak dilupakan jugak Perodua Myvi, Perodua Kembara, Perodua Viva dan Perodua Kelisa. Err  nak aku letak semua nama kereta keluaran tempatan ke? hehe

Yang bawah ni pulak versi funky and adorable.. kot.



Harga sticker jenis ni, RM12 - 1kaki persegi. ;)



Kami budak baru belajar, kalau ada kekurangan sila kasi tahu ye. Sebarang pertanyaan kauorang boleh hantar ke yusofbinngadi@gmail.com. Terima kasih. ;)

10 ulasan:

  1. huaaa..serius mish suka keje usop ni...mesti best kan..lagi2 kalau dh minat..

    BalasPadam
  2. cmne nk oder stiker??nnt sy email

    BalasPadam
  3. • najihah sahami > Terima kasih Mish. ;)

    Yup, buat benda yang kita minat insyaAllah akan enjoy.

    • merahitujambu > Ok, kami tunggu. ;)

    BalasPadam
  4. rase cam minat nak beli nk tmpal kt tepi door keta myvi saye..
    tp xreti nk tampal..takot comot..hihi
    cane nk order ni?

    BalasPadam
  5. Sdang buat story board....dah siap bru design.....xsabar nk mnta yusoff printkan....bestnye bestnye, thn nie bakal berjaya print sticker kaler maler...

    Psss:-) thanks sebab like birdy formation V tuh....hehehe....rezeeki, walau pown en pam wat hal....

    BalasPadam
  6. wah usopppppp . makin maju bisnes kau . makin banyak idea kau eh . SEMOGA makin dan lebeh maju tauuu usop . HEEEEE :)

    BalasPadam
  7. yousof. semoga berjaya dalam bisnes.

    BalasPadam
  8. • .: iEyLa :. > Dipersilakan emel ke yusobinngadi@gmail.com

    Kami akan bagitau cara mudah nak tampal. ;)

    • HeNRieTTa JoSe > Oh ok²..

    siapakan en pam itu? ;D

    • BENA > Alhamdulillah rezeki.. Syukur sanagat²..

    Idea kongsi² jugak tu. Terima kasih, kau juga.. ;)

    • Hanie Dew > Thanx Hanie.. Aminnn.

    BalasPadam
  9. ucop baik ensem dan osem, kak hani dah BERJAYA emailkan design ke email kau tau..hehe..

    BalasPadam
  10. Hehe baik Kak Hani comel dan bergaya.. Saya baru lepas cek dan reply emel chenta akak tu.. ;D

    BalasPadam

Ini cuma blog pelekat, silakan tempah jika berminat.. ;D