Selasa, Mei 08, 2012

Cool laptop skin

Ini laptop milik Fatin Nabila atau Bella (sama nama dengan anak buah aku). Masa mula² order ingatkan dia nak tampal kat atas laptop macam tu je. Sekali siap, macam ni ha dia buat. Kreatif dan cun bukan?


Sticker ditampal dengan penuh teliti di celah² badan Uncle Dell tu. ;D

Oleh kerana Fatin order sticker bomb yang dah sedia ada, maka inilah hasilnya.. Warna-warni ceria berseri. hehe.

Kalau kalian nak tempah custom sticker untuk laptop kauorang pun boleh, tanya je kat emel bawah tu.



Kami budak baru belajar, 
kalau ada kekurangan sila kasi tahu ya. Sebarang tempahan atau pertanyaan boleh dihantar ke yusofbinngadi@gmail.com. Terima kasih. ;)

22 ulasan:

  1. Jap², Bella (customer aku) yang buat la Iqa.. ;)

    BalasPadam
  2. mmg kemas...klu rietta hancur la sticker tu sebelum kena tampal...

    BalasPadam
  3. waaa..
    mmg cantik dan kreatif ler..
    nk kene oder gak nie..

    BalasPadam
  4. • HeNRieTTa JoSe > hehe.. Kena betul² teliti baru dapat hasil yang macam ni.. ;D

    • shark > Dipersilakan order bro. ;D

    BalasPadam
  5. ko buat kerja xhabs..kenpa dekt screen laptop tu xlekat sekali..kan lebh cantikssssssss.hehehehehehe

    BalasPadam
  6. wahhhh, masuk blog dia la..terbaik la..thanks kat designer nye..hehe tq :)

    BalasPadam
  7. lawa la. bulat mata aq tengok

    BalasPadam
  8. salam

    cantiki sekali...idea baru ni..

    BalasPadam
  9. wahhhh .. really hope blog ini dp menaikkan kembali semangatku yg semakin hari semakin menipis .. baru belajar nak berniaga online gak! huhu

    BalasPadam
  10. • puterablog1malaysia > Sebab itu laptop orang.. hehehe

    • Bella Adra > sama-sama-sama.. ;)

    • cha'e > Pujian untuk si penampal tuan empunya laptop.. ;D

    • sissyira > W'salam.. Idea lama yang dibaharukan untuk menambahkan rasa sayang pada laptop.. hehe

    • Nadia > Amin.. Niaga online ni banyak cabaran, teruskan semangat tu ok!

    BalasPadam
  11. nak stiker pree bang! hahahaha XD

    BalasPadam
  12. gila kreatif.. teliti gila. pehh. aku suka gila..


    errrr. berapa banyak gila la. hahaha.


    nice2. ko ke yg design mende tu ucop? lawa la :)

    BalasPadam
  13. nice

    berminat nak pasang iklan di blog caer..jom2..ikut tutorial ni..selamat beramah mesra =)

    BalasPadam
  14. wowww..niceee..heheh..comel je laptop nampak..huhu

    BalasPadam
  15. cantiknya! huhuhu. kalau lappy aku mcm ni memang 24jam aku ngadap lappy je. ahaha

    BalasPadam
  16. cantik siott.. memang gempaklah

    BalasPadam
  17. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam

Ini cuma blog pelekat, silakan tempah jika berminat.. ;D