Pengikut

Rabu, Mei 02, 2012

Fiqra punya butik

Dah lama sungguh Butik Fiqra punya business card ni siap, tapi hari ni baru dapat share dekat blog gara² tertunda dan terlupa. Maaf ye Mas. hehe. Blogshop ni menjual pelbagai jenis tudung comel yang mampu menggoda selera para gadis.

Terbaru, ada dengar Butik Fiqra buat clearance sale. Joma sama² jenguk dan terjah!

Didaftarkan di bawah Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM)
dengan nama BUTIK FIQRA
 


*Sedia menerima tempahan kad perniagaan, kad kahwin dan lain² kad.


Kami budak baru belajar, kalau ada kekurangan sila kasi tahu ya. Sebarang pertanyaan boleh dihantar ke yusofbinngadi@gmail.com. Terima kasih. ;)

6 ulasan:

  1. HAHAH. ei cam tenal je hehe. banyaknye dia oder

    BalasPadam
  2. Dunia ni tak besar mana, pusing² senang je nak jumpa orang sama.. ;D


    Seratus keping jela Yana.. Susun camtu konon nak nampak banyak.. hehe

    BalasPadam
  3. hehe banyaknyeee mas order.. haha.. terima kasih ye usop..dalam minggu ni mas nak order kad jemputan kahwin lak :)

    BalasPadam
  4. Banyak customer, banyaklah order.. hehe

    Orait dialu-alukan.. ;)

    BalasPadam
  5. macam kenal je butik ni. :) hihihi wahh mas buat biz kad. tahniah sbb dah jadi pmilik butik online yg berjaya mas :)

    BalasPadam
  6. These marriages do not final long, usually 6-twelve months, divorcing within a yr.
    Ideally, married partners or sexual companions ought to similarly get examined for STD.

    Be sure to know each person on your buddy listing.


    Feel free to surf to my web site; home std test

    BalasPadam

Ini cuma blog pelekat, silakan tempah jika berminat.. ;D