Pengikut

Khamis, Mei 24, 2012

Jouti Butik menjual barang² cantik

Dah lama barang² ni siap dan selamat sampai kat tuan empunya diri tapi baru hari ni aku teringat nak kongsi dalam blog bajet comel ni itu pun lepas terbaca dekat blog joutiebutik.blogspot.com

• Label untuk segala produk Jouti Butik




• Kad perniagaan
(Design pertama di-reject kerana kurang comel katanya,
maka terhasillah design pelangi ini ;D)

• Pelekat kereta
Ada bunga ungu, ada perkataan Jouti dan ada kecomelan seperti kehendak tuannya, Fiza. 


Kauorang jangan segan² nak terjah joutiebutik.blogspot.com. Banyak barang comel yang mampu dibeli sambil tersenyum. ;)


 Kami budak baru belajar, kalau ada kekurangan sila kasi tahu ya. Sebarang tempahan atau pertanyaan boleh dihantar ke yusofbinngadi@gmail.com. Terima kasih. ;)

7 ulasan:

  1. Terima kasih kembali.. ;)

    BalasPadam
  2. alaaaaaaaaaaaaaa ! jeles kottt ! comel sangatttt ! hehehe. purple pulak tu yang tampal kat kereta tuu. makin cantek kau buat skrg kan . gud job kawan ! heee

    BalasPadam
  3. Salam Sop, berapa harga sticker label & sticker keta tu ye..nak buat utk tri fa..dah try carik kat blog ni kalau2 ang ada letak rege, tak nampak pon..? ;)

    p/s: bitau jawapan kat chatbox blog aku ea..TQ~ ^^

    BalasPadam
  4. pelekat pada cermin kereta yang plastik n buleh tanggal2 tu ada? (macam vip mcd) tu ada jual gak?? tak nak stiker permanent (mcm roadtax steker)

    kalau tempah berapa rm?
    saiz 3 x 9 inci.

    min order?
    lokasi?

    BalasPadam
  5. • dealerMSSP Max >

    Sticker jenis plastic lembut tu kami tak buat, maaf ye.

    Tapi kalau untuk sticker biasa (white/ transparent) kami tak ada masalah. Minimum order 50 pcs pun boleh.

    Boleh balas di emel saya, yusofbinngadi@gmail.com. Terima kasih.

    BalasPadam

Ini cuma blog pelekat, silakan tempah jika berminat.. ;D