Pengikut

Rabu, Januari 25, 2012

Terima kasih 'Honey'


Ini sticker ditempah khas oleh Kak Hani. Ya, dia bukan Lisa Surihani tapi dialahhani. ;D Berkali-kali dia cuba emel pada aku design yang dia dah siapkan, asyik gagal je. Namun pada satu hari yang indah dan diberkati, akhirnya berjaya jugak dia hantar design tu ke emel aku.

Makanya satu emel yang cantik penulisannya berjaya masuk ke inbox aku beserta dengan design yang diah dah buat tu. Selepas aku edit dan menambahcomelkan lagi design tu, maka jadilah hasilnya macam tu. Merpati dua sejoli sedang ngedate. hehe

Terima kasih tempahannya ye Kak Hani. Tahniah juga sebab akak semakin hampir bergelar makmum yang solehah. ;)

8 ulasan:

  1. Dia tmpah stcker ntk ap ni usop?tampal kt goodies eh?

    BalasPadam
  2. Wah....jeles nieh tgk pelekat org da siap...kite mseh dlm proses editting lg nieh...

    BalasPadam
  3. memang merpati dua sejoli la. nice2 :)

    BalasPadam
  4. • najihah sahami > Ha'a Mish.. Terlupa nak kasi tau. hehe

    • HeNRieTTa JoSe > Makanya teruskan usahanya bro.. ;D

    • Bella Bell > Makasih.

    BalasPadam
  5. oh sungguh romantic sehhhh . hehehe :) tahniah untuk akak hani sebab dah nak berkawen . yang tuan sticker bile lagi ? HAHAHA :)

    BalasPadam
  6. ohh.. terima kasih
    pelekat sudah selamat sampai ke pangkuan kak hani lewat petang tadi. hasilnya sangat comeeelll!!! rasa macam nak kawen esok! (ok, melebih gatal.)hehe..

    anyway, berbanyak terima kasih ya.. terharu! hehe..

    BalasPadam
  7. utk guestbook tu nanti, kalau akak printscreen entry kat blog kau ni pastu pastekan kat mukasurat dlm guestbook tu, boleh? ayat terakhir kau dlm entri ni pun dah kire macam ucapan manis gak tuh. hehe..
    bawahnya akak sertakan kad nama kau sekali.

    or kau ada idea lain di minda cara utk appear di guestbook itu nanti?

    BalasPadam
  8. simple and nice. pandai ko mencomelkan lagi sticker design tu.

    BalasPadam

Ini cuma blog pelekat, silakan tempah jika berminat.. ;D