Pengikut

Khamis, Ogos 09, 2012

Iftar Jam'ie sticker

Sticker comel ditempah oleh makcik Hafeezah awal bulan 8 lepas untuk majlis buka puasa dan perjumpaan semula teman wanita ;D Alhamdulillah dah selamat berlangsung pun.


Design yang dia buat dah sedia comel, tuan blog cuma tinggal sunting apa yang patut kasi lagi licin lagi mulus dan bulatkan kan dia, siap! hihi


Tuan blog suka sebab diaorang tampal ngam² pada bulatan dekat goodies bag tu, cantik!




Terima kasih makcik, jangan segan untuk bekerjasama lagi lepas ni. Tuan blog ok je insyaAllah. ;)



Kami budak baru belajar, kalau ada kekurangan sila kasi tahu ye. Sebarang pertanyaan kauorang boleh hantar ke yusofbinngadi@gmail.com. Terima kasih. ;)

3 ulasan:

  1. tak nak pasang pelita gak ke kat blog?biar terang...:))

    BalasPadam
  2. bos. aku berkenan ngan sticker cermin IloveIslam. mana nak dpt ey?

    BalasPadam
  3. amboii2 pakcik! bukan main besar gambar. puas mata aku tgk. haha.

    Thanks a lot for your lovely servis. terbaiiikkk! ;)

    BalasPadam

Ini cuma blog pelekat, silakan tempah jika berminat.. ;D