Pengikut

Selasa, Ogos 28, 2012

Sticker Salam Aidilfitri ;)

Selamat kembali tuan blog PELEKATKU! Ucapan sendiri je la yang mampu tuan blog terima hihi

Post ni sepatutnya dikongsi sebelum cuti raya hari tu tapi disebabkan lemang, ketupat, rendang semua belum siap maka tuan blog tergesa-gesa dan tak sempat publish. (alasan bukan main lagi) ;D





Kami budak baru belajar, kalau ada kekurangan sila kasi tahu ye. Sebarang pertanyaan boleh dihantar ke yusofbinngadi@gmail.com. Terima kasih. ;)

3 ulasan:

  1. UNTUK BOTOL AIR PUNYA AWK PRINT X??

    BalasPadam
  2. • merahitujambu > Untuk botol air kami tak buat la awak sebab sticker label macam tu guna mesin jenis lain.

    Kalau untuk botol rata, sama je dengan sticker untuk mug. ;)

    • ~cik gula-gula~ > Terima kasih kak ;)

    *Blog akak memang dah private eh?

    BalasPadam

Ini cuma blog pelekat, silakan tempah jika berminat.. ;D