Pengikut

Rabu, September 05, 2012

Sticker for laptop! (cun) ;D

Dalam ramai-ramai pelanggan, pelanggan yang sorang ni boleh digelar pelanggan paling rajin menempah. Orang kata biar sedikit asalkan berterusan, itu yang dia buat.

Terima kasih banyak² Ikhwan!  ;)

Baru tingkatan empat tapi dah tau banyak benda pasal design ni. Gadjet dia pun boleh tahan up to date, agak jeles di situ haha. 

Sticker bomb ni dah lama dia tempah sebenarnya, Tuan Blog asik terlupa je nak publish di blog.










'YB' punya laptop hihi 



Kami budak baru belajar, kalau ada kekurangan sila kasi tahu ya. Sebarang tempahan atau pertanyaan boleh dihantar ke yusofbinngadi@gmail.com. Terima kasih. ;)

3 ulasan:

  1. semoga sentiasa maju jaya bro..sticker ko memang cantek2

    BalasPadam
  2. • Zuan > Orang yang tampal tu terer, hasil memang smart ;D

    • Nazha > Amiiin... Terima kasih bro ;)

    BalasPadam

Ini cuma blog pelekat, silakan tempah jika berminat.. ;D