Pengikut

Jumaat, Mac 02, 2012

Saya ada kad perniagaan dan ia comel (jujur)

Selain sticker, banner, bunting atau signage kami juga sedia menerima tempahan business card. Bawah ni antara kad yang berjaya ditempah, berjaya disiapkan dan berjaya sampai ke tangan tuan.. ;)

Kad comel (tuannya yang cakap) ini ditempah oleh Bena untuk bisnes nya, Kedai Bena. Macam² benda alah comel boleh ditempah dekat kedai dia. Jom serbu lelaju.. ;D


Ini kad tuan  pupel.blogspot.com yang punya. Dia antara customer yang rajin tempah sticker dekat sini.. Seguni terima kasih untuk kau wahai Puan Pupel Liyana. Syukur di atas segala rezeki-Nya.



Kami budak baru belajar, kalau ada kekurangan sila kasi tahu ya. Sebarang pertanyaan boleh dihantar ke yusofbinngadi@gmail.com. Terima kasih. ;)

10 ulasan:

  1. wah...sangat cute...nak mintak ngan bena satu la...hehehe....

    BalasPadam
  2. waahh..cik pupel wat kt sni jgk eyh...
    btw klu nak wat name card ni leyh dpt dlm mase seminggu x??price cane ek??

    BalasPadam
  3. • HeNRieTTa JoSe > Perempuan punya kad, kena cute.. ;D

    Alang mintak tu, tempah je sekali benda alah dengan dia.. hehe



    • .: iEyLa :. > Yup.. Nasib baik dua² tak cerewet, cepat puas hati dengan design.. hehe

    Paling lambat seminggu sampai di alamat pelanggan insyaAllah.

    Price kami dah dapat rate baru (lebih murah) start bulan 3 ni. Kita sambung di emel lebih murah rasanya.. Boleh iEyLa?

    yusofbinngadi@gmail.com

    BalasPadam
  4. hoyeh!! i like entry ni. cantik you! nanti i oder lagi hehehe.

    BalasPadam
  5. Hoyeh!! I like komen tu.. ;D


    Orait, dua tapak tangan aku tadahkan..

    BalasPadam
  6. comelnyaaaaaaaaaa . lawanyaaaaaa ! NYA NYAAAA . fuhh ! PEPEL >,< heeee .
    kipidad !

    BalasPadam
  7. hee..lelaki punya contoh business card takde ke...? hee~

    BalasPadam
  8. • Nursyahira izzati > Terima kasih.. kasih.. kasih. InsyaAllah.. ;)

    • Ezad > Setakat ni ramai perempuan je yang tempah.. Nak tengok contoh lelaki, apa kata kau tempah Zad.. hehe

    BalasPadam
  9. salam, saya ada sent kat email ; )

    BalasPadam
  10. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

    sowiiiiii aku terlepas entry comel kau ni utopppp . hihihi. pape pon . serius memang comelllll sehhhh . hehehehe :)

    BalasPadam

Ini cuma blog pelekat, silakan tempah jika berminat.. ;D